Begynnelsen

PG Elservice öppnades i Malmö i februari 2012. Då var vi ett litet elföretag som mest ägnade oss åt mindre elinstallationer. Tack vare stor efterfrågan och fantastisk dynamik inom företaget har vi snabbt vuxit till att bli en elektriker att räkna med i alla lägen. 

Nu för tiden erbjuder vi tjänster inom det mesta som relaterar till el – oavsett det gäller stora installationsprojekt eller byte av klassiskt proppskåp till automatsäkringar.

Medarbetare

Stämningen hos oss på PG Elservice är alltid på topp, vi har roligt på jobbet varje dag. Vi som arbetar här är inte bara väldigt kompetenta hantverkare, utan också bra människor med goda sociala förmågor. Vi är engagerade i vårt arbete och strävar ständigt efter att utvecklas och lära oss nytt – vilket är en mycket viktig egenskap när man vill erbjuda uppdaterade tjänster.

Om Elexperten

Vision

Kundfokus är viktigt för alla företag idag. Kan man inte erbjuda det kunderna önskar så tar någon annan snabbt ens plats. Vi är mycket lyhörda för de behov och önskemål som våra kunder presenterar för oss och försöker möta, eller ännu hellre överträffa, förväntningarna. Genom att vi alltid satsar på högsta kvalitet vad gäller allt från produktval till arbetsmetoder så har vi på PG Elservice blivit en elektriker att lita på i alla lägen.

Fräscha lokaler

Om du arbetar på ett projekt där en elektriker ska inkluderas så är du varmt välkommen in till vårt kontor. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler och ser fram emot mötet med dig.